Stilte........
Door: Leandra
Blijf op de hoogte en volg Leandra en André
22 April 2013 | Cambodja, Khett Batdambang
Ik heb het natuurlijk over de sollicitaties. Nou, voor iedereen die geen facebook heeft: dit is de update.
Zoals vast bekend waren er drie plekken waar we gesolliciteerd hadden: Saigon, Abu Dhabi en Qatar. Daar kwam nog een vierde bij, Bolivia. Om een lang verhaal kort te maken: Saigon heb ik zelf afgezegd, Abu Dhabi is onderdeel van een grotere organisatie die me graag wil hebben, maar niet nu in Abu Dhabi en Bolivia heeft me een baan aangeboden... Maar we zitten te wachten op antwoord vanuit Qatar. Dat is op dit moment eerste keus. Bolivia zou prima uitkomen qua baan, onderzoek en de geweldige omgeving, waarbij ik eventueel ook wat werk zou kunnen doen voor die organisatie die me wel wil hebben (free lance). Dus we zitten in ieder geval goed, maar we weten nog niet waar :-).
Onderwijl spelen er nog een paar andere dingen, die net zo goed spannend zijn. Ik heb morgen de eerste presentatie van het onderzoek in Phnom Penh. Ik was erg blij dat we in de afgelopen weken even naar Ed en Karel in ChiangMai konden gaan, want die verandering van omgeving hadden we wel even nodig! Ondanks dat er wel nog wat moest gebeuren, is dat altijd prettiger als het wordt afgewisseld met leuke motortripjes, heerlijke maaltijden en zwempartijen in het zwembad (of in de stad natgegooid worden ;-)). Genieten dus en heel gezellig om elkaar weer te zien.
We vielen vervolgens ook in CAmbodja met onze neus in de boter, want daar werd het Cambodjaanse Nieuwjaar gevierd. We waren de grens nog niet over, of verschillende douane beambten waren al aan het bier en André kreeg ook verschillende blikjes in zijn handen geduwd. Leuk sfeertje dus.
De laatste week was wat hectisch, maar: het is uiteindelijk toch allemaal af gekomen.
En verder zijn we natuurlijk ook nog de dingen aan het afronden om volgende week op het vliegtuig te kunnen stappen naar India, waar we zes weken rond New Delhi gaan doorbrengen. Maar... dan is ook alles klaar: dan weten we waar we naar toe gaan, dan zijn de presentaties voor nu gegeven en is het huis opgeruimd :-).
Nog even een weekje in spanning dus....
22 April 2013 - 23:05
Colinda:
Bedankt voor de laatste update. ik ben benieuwd wat het wordt!