Fijne kerst!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Leandra en André
25 December 2010 | Cambodja, Khett Batdambang
Ik had 's middags vrij genomen voor de kerstboodschappen :-) en na een lekkere lunch met elkaar zijn we de stad ingegaan om de laatste dingetjes te kopen. We waren al geholpen door een lekker kerstpakket vanuit Nederland, waardoor we op donderdagavond al probeerde met warme chocolademelk en kerstliedjes in de stemming te komen, maar de verse dingen voor het kerstdiner kwamen toch echt van de markt hier.
Kerstavond hebben we doorgebracht in ons favoriete restaurantje hier in Battambang, de White Rose. We wilden ook nog even een bezoekje brengen aan de Riverside Balcony Bar, waar we wel vaker op vrijdag komen. Het was daar wel erg gezellig!
Vanochtend zijn we begonnen met een Cambodjaans Kerstontbijt: gevulde ananas, wafels in een klokjesvorm en Franse "pain aux raisins", mmmm. Met de boxen buiten waar de kerstmuziek uitkwam, was het uiteindelijk dan toch een beetje zover: het kerstgevoel kwam toch een klein beetje binnen :-)
De eerste voorbereidingen voor het kerstdiner zijn al gedaan, dus dat gaat helemaal goed komen vanavond!
We hopen dat jullie ook allemaal een gezellige kerst hebben, met niet ál teveel sneeuw!
25 December 2010 - 09:34
De Klompjes:
Dat Kerstgevoel hebben jullie wel zo te lezen / te zien. Lekker genieten van elkaar in goede gezondheid en voor 2011 een super goed jaar!!
Liefs, Loreena, Bernadine & Ralph -
25 December 2010 - 10:10
Wiebe Anema:
Hallo luitjes,
Wel een beetje flauw hoor, ons met zulke temperaturen confronteren.
Andre je mag nog wel wat bijkleuren hoor. He , is de kift hoor)
En "lekker" bezig op meerdere vlakken . zelfs van de foto, droom, droom.
Hoe bedoel je, hoop dat jullie niet teveel sneeuw hebben.
Ik zat bij het halen van de kalenders al bij Maarten vast in de tuin.
had het stenen randje bij het boompje niet gezien want dat lag onder de sneeuw. ( De kalenders maakten het geploeter overigens ruim goed, hoor. Prachtig !!!!!!!!!!! )
En in Hoofddorp zijn ze al lang gestopt met de straten vrij van sneeuw te maken. Dus is het redelijk onbegaanbaar.
Maar hier hebben we nog geluk , in Limburg en Brabant ligt 40 cm sneeuw , de hoogste waarden sinds... de vergetelheid.
De laatste dagen in Hoofddorp geen verse sneeuw meer gezien en vandaag op 1e kerstdag schijnt de zon zelfs door mijn raam. Ik hou niet van kou , maar nu het zo dichtbij was , is het toch wel jammer dat de sneeuw op de naaldbomen voor mijn flatje, die er zo''n prachtig winterlandschap van had gemaakt, op deze 1e kerstdag nu weggewaaid en gesmolten is.
Andre Leandra, ik wens jullie natuurlijk prettige verdere kerstdagen) 1 /1/4 kerstdag) een gezellige jaarwisseling en veel geluk voor ********2011******.
25 December 2010 - 13:19
Jannie:
Hoi Andre en Leandra.
We wensen jullie, inderdaad vanuit een sneeuwwit Amsterdam, een heel fijn kerstweekend en alvast de allerbeste wensen voor 2011.
Veel groeten,
Jannie en Gerard. -
27 December 2010 - 07:24
Pim & Linda Vd Voort:
Wij wensen jullie alle goeds voor 2011! -
27 December 2010 - 09:56
Heleen:
Voor jullie ook een mooi en werkzaam nieuw jaar gewenst. Wij genieten in elk geval van de mooie kalender die op school in de personeelskamer hangt. -
27 December 2010 - 10:39
Yolanda:
Hoi,
Wij wensen jullie het allerbeste voor 2011.
Veel gezond heid en hopenlijk een goede samenwerking tussen onze pabo en jullie ( we zijn er mee bezig)
Veel lieve groeten,
Evert en Yolanda