Motor heaven...
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Leandra en André
23 Januari 2009 | Thailand, Chiang Mai
De volgende dag konden we de berg op en hebben we van het uitzicht genoten. Verder eigenlijk niet zo heel bijzonder. De weg ernaartoe was weer een belevenis. De brommertjes hadden het er moeilijk mee! Na de berg doorgereden naar huis. We hebben 9 dagen vollop genoten van Thailand!
Maandag gaan we voor de volgende trip....(het leven is mooi!) We zakken af naar midden Thailand, en gaan via Bangkok met de trein naar Laos. Daar gaan we met het openbaar vervoer reizen. Van de hoofdstad Vientiane gaan we naar het noorden, naar Luang Prabang. Dit beloofd ook weer en prachtige tocht te gaan worden. We reizen tot Luang Prabang met onze vrienden Ed en Karel, daarna gaan onze wegen zich scheiden.
Dan begint ons volgende avontuur.....HOE KOMEN WE WEER THUIS?
Ik hoop dat we jullie niet al te jaloers maken (het is hier nog steeds een graad of 30)
Wordt vervolgd........
23 Januari 2009 - 15:55
Joke:
JALOERS met hoofdletters word je hiervan! Vond Thailand ook zo'n geweldig land. Volg met veel plezier jullie verhalen. Overbodig te zeggen maar GENIET ervan! -
24 Januari 2009 - 11:56
Pieter:
Nou mensen....als ik dit lees wordt ik inderdaad wel een klein beetje jaloers hoor......veel succes met de terugreis -
24 Januari 2009 - 12:02
Colinda:
Fijn dat jullie zo genieten!
Wij gaan morgen op de fiets naar het Haarlemmermeerse Bos:)