En dan nu.... de foto's! - Reisverslag uit Phnom-Penh, Cambodja van Leandra en André Dam-Lok - WaarBenJij.nu En dan nu.... de foto's! - Reisverslag uit Phnom-Penh, Cambodja van Leandra en André Dam-Lok - WaarBenJij.nu

En dan nu.... de foto's!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Leandra en André

12 September 2010 | Cambodja, Phnom-Penh

Tja, het lijkt wel alsof we steeds internet hebben... maar soms gaat het echt wel even mis! We zitten nu in een coffeeshop (maar dan een echte) om de foto's te uploaden, zodat bij het verhaal ook de plaatjes te zien zijn. Nog een paar van de fietstocht van vorige week en wat nieuwe plaatjes van bv. het National Museum. We hebben gisteren een poging gedaan om het Koninklijk paleis te bezoeken, maar dat liet helaas om 10.30 uur de laatste bezoekers naar binnen (volgende keer toch maar even de Lonely Planet checken :-)), dus toen maar naar het National Museum. Prachtig gebouw, wat echt adembenemend mooi is qua architectuur. De getoonde objecten zijn ook mooi en geven een mooi overzicht van de geschiedenis van Camobodja lang geleden.
Vandaag trekken we verder en zien er naar uit om meer van het binnenland te zien. Jullie horen meer van ons uit Kampong Cham!

• 12 September 2010 - 05:08

Karel:

Leuke foto's. Veel herkenning. De foto van jullie samen straald weer veel geluk uit.

• 12 September 2010 - 09:22

Sylvie:

Ziet er goed uit, krijg al helemaal zin om te komen!!!

• 12 September 2010 - 10:46

Yolanda:

Wat een mooie foto's. Mooie gebouwen.
    De statiefoto is ook erg leuk.
    groetjes
    Yolanda

• 12 September 2010 - 12:38

Daan:

Jij had beter kunnen fietsen!
    PS Eva heeft een zoon en alles is ok!
    Hij heet Thijs!
    Groeten
    Daan

• 13 September 2010 - 11:56

Kirsten:

Dat ziet er weer heel mooi uit! Ik hoop dat jullie in Cambodja net zo'n geweldige tijd gaan beleven als in China :D

• 13 September 2010 - 19:54

Colinda:

Gelukkig naast het studeren ook nog genoeg tijd voor ontspanning, zo te zien.
    Geniet ervan!