En ze heet.... - Reisverslag uit Khett Batdambang, Cambodja van Leandra en André Dam-Lok - WaarBenJij.nu En ze heet.... - Reisverslag uit Khett Batdambang, Cambodja van Leandra en André Dam-Lok - WaarBenJij.nu

En ze heet....

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Leandra en André

13 November 2010 | Cambodja, Khett Batdambang

FREE PHOTOGRAPHY! De geboorte van mijn ‘eigen bedrijf’ is een feit. Als sinds China zit ik een beetje te broeden op een manier om iets met mijn fotografie te gaan doen. Dat betekent dus reclame voor mezelf maken. Er zijn inmiddels visitekaartjes gedrukt, er is een logo ontworpen, en er is een website geopend (www.everyoneweb.com/freephotography)
Hoe het verder gaat lopen zal de tijd leren. Inmiddels ben ik een beetje aan het lobbyen hier in Battambang. Voor VSO ga ik een workshop geven aan de mensen van het kantoor in Phnom Penh, want volgens de directeur is de kwaliteit van de foto’s die ze daar maken voor foldermateriaal, en voor de sponsoren van een niet al te beste kwaliteit. Helemaal leuk dus. Ook de vertalers van de VSO’ers hier in Battambang hebben al om een workshop gevraagd. Het begin is er dus.
Om de start echt te vieren heb ik een kalender voor 2011 gemaakt. Het is een prachtige art-kalender geworden met foto’s uit China en Zuidoost Azië. Met dank aan Barry Touw voor het prachtige design! Natuurlijk is de kalender te koop. De prijs: 12,95 euro (exl. verzendkosten). De kalender is in Nederland gedrukt en wordt ook van daaruit verstuurd. Geen verzendkosten betalen? Dat kan, want de kalender kan ook afgehaald worden in Hoofddorp, bij mijn zwager Maarten, van waaruit de distributie plaats vindt (jij ook alvast bedankt!). De kalender ligt nu nog bij de drukker, dus kan vanaf volgend weekend opgestuurd of afgehaald worden. Zo gauw het bedrag op de rekening is gestort geef ik de gegevens aan Maarten door.

Koop dus geen kalender in de winkel, maar koop natuurlijk een absoluut unieke kalender bij mij :) De oplage is 50 stuks (of meer natuurlijk als de vraag groot is), en is een leuk cadeau voor sinterklaas of kerst.

Betalingsgegevens:
rekeningnummer: 5243539 (ING)
tnv: A van Dam te Hoofddorp
Te storten bedrag: 12,95 (afhalen) of
15,95 inclusief verzendkosten.

Vergeet niet de volledige adresgegevens te vermelden.

groet vanuit een heerlijk warm Battambang,

André

• 13 November 2010 - 05:59

Jan Van Loo:

Erg leuk Andre, van harte gefeliciteerd en veel succes toegewenst. Natuurlijk willen Thea en ik die kalender ook hebben, komen er ook een paar deze kant uit? Of misschien moet je ze zelfs hier laten drukken. We horen het graag van je. Hartelijke groet, ook aan Leandra,

Jan en Thea

• 13 November 2010 - 07:41

Marjan:

Ha, die Andre en Leandra. Wat een ontwikkelingen weer! Vna harte gefelicieerd! Ik ben erg benieuwd naar de kalender. En wat handig nu tegen de cadeau-tijd. Jullie horen nog wel van me!

groetjes van Marjan

• 13 November 2010 - 08:12

Joost:

Ik ga er zeker eentje bestellen. Een oplage van 50? zijn ze al op?

• 13 November 2010 - 09:08

Hans:

Gefeliciteerd André met deze mijlpaal. Ik wens je veel succes als freelancer! Ik zal Maarten vast zeggen dat hij een kalender voor me vast moet houden, want ze zullen wel hard gaan.

• 13 November 2010 - 13:30

Sylvie:

Gefeliciteerd André!!! En wat goed dat je in Battambang al workshops gaat geven, echt superleuk!! Ik ga gauw geld overmaken want zo'n kalender moet bij mij natuurlijk aan de muur!
    Tot gauw.

• 17 November 2010 - 00:58

Gilly:

Hello Leandra and Andre,
    I'm not sure if I'm really doing this right as it's all in dutch BUT I just wanted to say that I love the website. Andre, your photos are amazing! The landscape ones are beautiful and I love the people ones too. It makes me want to become a photographer! looking forward to seeing you both soon. Let me know if this actually works or if ive managed to send an email to your entire family or something!!!! Gilly xx

• 17 November 2010 - 18:36

Pieter Smit /de Ark:

17 november 2010 19.36 uur
    Hallo Andre en Leandra!!
    Gefeliciteerd Andre met je nieuwe
    workshop in Cambodja!! Beste mensen
    jullie hebben inmiddels begrepen mijn
    e-mailadres is veranderd sinds een paar
    dagen!! Het oude is per DIRECT vervallen!
    Tenslotte Andre,als je tijd hebt; kun jij
    het telefoonnummer in Hoofddorp van je
    broer Maarten geven i.v.m. de mooie
    kalender?? Bedankt! Doe dat via de nieuwe mail!! Ben bebnieuwd naar jullie volgende verhalen uit Cambodja!!
    Groet PIETER

• 19 November 2010 - 11:43

Janine:

die voorkant van de kalender ziet er al erg mooi uit! er staat niet ergens een inkijkexemplaar? iig veel succes met je bedrijfje, goed bezig!
    grtz janine