“Lean delft het onderSPIT”...
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Leandra en André
02 April 2009 | China, Tanchang
Maar goed, daar zullen ze wel aan wennen en ik vond dat eigenlijk wel heel grappig om te zien.
Dezelfde middag heb ik trouwens ook nog een nieuw kantoor gekregen (sommige dingen kunnen hier blijkbaar toch razendsnel...). Het was nl. blijkbaar onmogelijk om aan mijn kant van de gang een internetaansluiting te krijgen, dus moest mijn kantoor maar verhuisd worden. Nu zit ik in een ander kantoortje met vier lege leerkrachtenbureau's. Ik vertelde dat aan mijn vertaalster, die ik al gevraagd had of ze met mij een kantoor wilde delen. Ik zei dat als er niemand bij kwam, ik maar met André de bureau's ging versjouwen, want ik ga niet in mijn eentje in een kantoor zitten met drie lege bureau's erbij... Gelukkig zei ze dat ze het dan wel erg leuk zou vinden om bij mij erbij te komen zitten. Ik hoop dat de andere vertaalster dat ook zegt, dan hebben we opeens een heel gezellig kantoor!
Toen ik thuis kwam, vertelde ik natuurlijk in geuren en kleuren wat er gebeurd was en dat ik benieuwd was naar morgen. Ware het niet...... dat op dat moment voor het eerst in mijn leven “het in mijn rug schoot”: spit! Nog nooit gehad!!! Net op het moment dat ik eindelijk het geheel een beetje op de rails had... Dus nu lig ik op de bank (zo'n beetje het enige dat ik kan) dit stukje te schrijven, en moet ik noodgedwongen dus “niets” doen! Erg lastig, zoals bekend voor degenen die mij kennen. Arme André.... maar hij zorgt goed voor me, hoor!
Het wordt dus weer afwachten hoe we de draad volgende week gaan oppakken, want ik zie me nog niet eerder weer naar school strompelen. Maar in feite lost het probleem van de grade 9 leerkrachten zich nu vanzelf op... Ware het niet dat ik vier weken training gepland had en het precies voor de “midtermtests” klaar zou zijn. En nu is de laatste week waarschijnlijk in de midtermtest... Maar goed, dat zien we dan wel weer. Eerst maar weer eens mobiel worden. En we hadden vorig weekend juist ook nog een fiets voor mij gekocht... Nou ja, het weer lijkt er ook nog niet zo naar, dus dat is dan weer een meevaller...
02 April 2009 - 03:33
Eef:
Wat een pech!
Hou je haaks lijkt me nu niet zo taktisch dus daarom: Take care! -
02 April 2009 - 07:39
Anita De Vries:
Hoi Leandra,
vervelend, die spit. Ik weet wat het is! Je moet echt rekenen op twee weken rustig aan doen.
Houd je rug goed warm, evt. met een omgeknoopte doek of kleine deken.
Verder blijf ik hier genieten/ soms meebalen van jullie verhalen!!!
Sterkte! -
02 April 2009 - 10:44
Sylvie:
Spit, dat doet echt pijn!!! Maar het kan (hoeft niet helaas) ook snel weer over zijn. Ik hoop dat je snel weer op de fiets kan stappen!
Liefs Syl -
02 April 2009 - 19:35
Mirjam De Feijter:
Hoi Leandra,
balen spit, bij schoort het vorige week er ok in....verschrikkelijk, na 2 dagen was ik het niks doen zat, maar werk wel dat ik rustig aan moet doen....rust, het is zeker moeilijk voor jou..... Enne schrijf maar veel, want wij genieten van jullie verhalen. -
02 April 2009 - 19:37
Mirjam De Feijter:
Tsjonge...jij moet mijn verhaal wel begrijpen, lijkt wel chinees, wat een gebrabbel.....misschien door de medicijnen...haha