laatste berichtje uit Xi'an - Reisverslag uit Xi'an, China van Leandra en André Dam-Lok - WaarBenJij.nu laatste berichtje uit Xi'an - Reisverslag uit Xi'an, China van Leandra en André Dam-Lok - WaarBenJij.nu

laatste berichtje uit Xi'an

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Leandra en André

30 September 2008 | China, Xi'an

Met Q-music op de achtergrond (ideaal dat internet, zo meteen nieuws uit nederland!) voorlopig even het laatste berichtje uit Xi'an. Om 18.00 uur checken we uit, waarna we om 20.00 uur naar het station gaan. We zijn de laatsten van onze groep. Eef, Ingrid, Sue en Magarita zijn afgelopen zondag al vertrokken. Dit was sneller dan verwacht en we waren dan ook blij dat we zaterdagavond nog lekker met elkaar gegeten hadden. Daarna nog een Nederlands afzakkertje bij Eef en Ingrid, dus dat was goed gepland. Het was erg gezellig met elkaar en het is gek dat we nu afscheid moesten nemen na twee intensieve weken. Grappig, dat je je al zo verbonden kunt voelen met mensen die je nog maar net kent! Noreen is gisteren vertrokken naar het zuiden van China. Ook dat was lastig, want het was net zo'n klets als ik en we konden het dus prima vinden! Gelukkig hebben we inmiddels van haar gehoord dat ze veilig is aangekomen. Overigens waren de afgelopen dagen nog steeds heel gezellig, want er waren nog genoeg mensen over: de baas van VSO, de medewerker die zorgde voor de incountrytraining en een andere internationale vrijwilliger. We hebben gezellig met elkaar gegeten, zondagavond "uit" geweest en maandag de fonteinen bij de "wild goose pagoda" (voor diegenen die het kennen!) gezien. Maar... we kijken toch wel uit naar de komende dagen, omdat we zin hebben om verder te gaan. We verwachten even geen internet te hebben, dus het volgende stukje zal wel even op zich laten wachten. Daarin kunnen we vertellen hoe de keukenstoel bevallen is...
en tot zolang: vertellen jullie ons dan maar waar je de afgelopen tijd mee bezig bent geweest, want wij zijn net zo benieuwd naar jullie verhalen!

• 30 September 2008 - 12:17

Henny:

te laat uit m"n werk om nog even te kunnen babbelen,jammer, nu zal het wel even duren, liefs

• 30 September 2008 - 18:36

Harm Geitz:

Andre, wat een avonturen. Ik kan me voorstellen dat de vele indrukken overweldigend zijn. Ik ben benieuwd hoe het met jullie gaat als je eenmaal op de plaats van bestemming bent. groetjes !!

• 01 Oktober 2008 - 14:41

Danielle:

Ik hoop dat jullie heelhuids zijn aangekomen.
    Ik blijf jullie volgen!
    Veel succes!